tisdag 5 juli 2011

I'm alive!

jag lever, med näppe ;) De senaste nätterna har verkligen varit en plåga! Igår morse vaknade jag av värkar, men som senare avtog tyvärr! jag kan inte somna innan 3 på nätterna. Jag sover inte med min man, tyvärr, utan jag går in i bäbisrummet där extra sängen finns. Tycker egentligen han borde gå in där, då det är han som låter och tar plats, vilket gör det svårare för mig att sova. Men men... När jag ligger där inne får jag iaf liite sömn. Nu i eftermiddag och hela kvällen har bäbis gjort ajajaj!! Den har varit i full gång hela dagen, men nu senare gör det ont som satan när den rör sig. Vill bara att ha ut liten, NU! Hoppas varje gång det gör ont att jag ska känna hur något startar igång. Men icke, så jag lever som sagt, men med näppe! För så ont gör det emellan åt! 8 days to BF!

På tal om något annat. Idag fyller min far år, hela 45 år. Härligt med "unga" föräldrar ;) Vi har varit där nu i eftermiddag/kväll och ätit gott och firat honom lite lätt. Fick även träffat min mysiga bror, vilket var flera veckor sen. GRATTIS igen pappi!

Ne jag ville bara ge er ett livtecken idag med. Ska kolla vidare på "40 year old virgin" med mannen min, innan jag går och lägger mig ensam i bäbisrummet.

Ha det så mysigt alles!

2 kommentarer:

  1. Härligt att du lever, men ATTSINGEN :) att du skrev... ha ha ha, hoppades för din skull att du va hemma med värkarbete mm..

    men när man minst anar så kommer de...
    Min sambos fru gick på bvc kontroll och fick då reda på att hon va öppen 3,5 cm.. Ha ha ha, sicken lyx :)


    Om det sätter igång snarast, så ÖNSKAR jag er all lycka till :) och du, glöm ej att äta och dricka mycket med socker i .. själv köpte ta ett packet risen och en cola och packade ner, sambon fick några energidrycker..... (dom har ju stängt ALLT på nätterna i köpväg) = stackars papporna, det är ju ENDAST mamman som får smörgås osv på förlossningen, papporna får klara sig bäst de vill.... ye ye, hoppas du får LITE sömn inatt..

    Må bäst.
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ja jag hade hellre varit igång med värkar jag med! But nono! Jag hoppas innerligt att det tar fart snart! Men ja, jag bestämmer ju inte. Men oavsett är det inte långt kvar. Jag vet ju att min tapp är lite kortare än "normalt" men det behöver ju tyvärr inte betyda nåt.

    Vi har laddat med cola och energidrycker och choklad i kylen vi med. Och igår stod jag och gjorde storkok med köttfärssås till Mikael, så han iaf kan ta med en låda eller två när vi åker in. Men det är synd som du säger, papporna glöms lixom av.

    Tack och jag hoppas det samma, är SÅ trött och behöver ju energin ;)
    KRAM

    SvaraRadera