torsdag 11 augusti 2011

Fantasilöst

Kommer inte på någon vettig rubrik.

Tänkte bjuda på en uppdatering av de senaste dagarna. Kan börja med att säga att Novalie sovit helt fantastiskt de senaste fem nätterna (nu kommer jag säkert få "äta upp" det här och risken finns att hon kommer vara vaken hela natten ;) ) Får hoppas att det håller i sig :) Igår var det 2 veckor sen hon kom till oss :) <3 Novalie börjar för övrigt bli stark i nacken, hon är med mycket mer, fokuserar blicken bättre och känner sig för mycket mer med händerna. Det är inga enorma grejer hon gör, men det är så kul att se hur hon utvecklas :) Hon ÄLSKAR att bada, men mindre kul att bara tvättas av med tvättlapp. Imorgon ska vi till BVC ska bli kul o se hur mycket hon väger, för äta, det kan den lilla damen!

Igår hade vi besök från Stockholm. Min vän Alicia, hennes pojkvän och hennes dotter kom ner hit och hälsade på :) Jag har inte träffat Alicia på minst 4 år tror jag, så det var väldigt trevligt och hennes dotter är så söt! Nu får det inte gå ytterligare 4 år, vi måste skärpa oss! Novalie fick en jätte tuff "puma" dress, med lila träningsjacka och svarta byxor. Tusen tack igen!

Idag var vi iväg till Mikaels jobb och visade våran skatt, sen Babyproffsen för att byta en kudde som pajade i tvätten och till sist Allum för presentletande... Hittade INGEN present, kom bara där ifrån med saker till oss :p En ny väggklocka, 2 omlottbodies till Novalie, äggklocka och lite annat smått o gott. Novalie som sovit hela tiden vaknade självklart strax efter vi lämnade bilen och var inne på Claes Ohlson... och var hungrig. Så nu har man gjort det som är SÅ omtalat överallt, ammat offentligt!! För mig är det hur naturligt som helst, men det är det ju inte för alla. Så länge man sköter det och nödvändigtvis inte flashar hela tuttarna så är det ju hur naturligt som helst! Barnet behöver ju mat, Max hamburgare funkar lixom inte för en bebis. Men det kändes lite skumt, ovant, likaså att bara byta blöja inne på en offentlig toalett. Konstig man är ändå, som tycker det känns skumt, det känns lixom som att Novalie blir så utsatt. Om ni hänger med?? ;) Jaja... Nog om det. Nu är vi hemma och fått fixat en massa för lillstrumpan sover. Resten av kvällen kommer tillbringas i soffan. Helgen är fullspäckad den med.. Puh, andas ska man göra med ;)



Novalie igår, nybadad o nöjd <3


Puss alles!


2 kommentarer:

  1. shyyy man säger aldrig sådant högt! dvs att dem sover/äter bra! man brukar få äta upp det sen!

    SvaraRadera
  2. Det var hur mysigt som helst! Du får lägga upp fina bilder sen när hon väl kan ha kläderna. Nää, som sagt, bättre får vi bli på att ses! Pussa på din lilla och hälsa din man. :)

    SvaraRadera