måndag 8 augusti 2011

Sovit gott

Ja som rubriken lyder... Sovit gott har jag verkligen gjort! Novalie sov ju som sagt nästan hela dagen igår, vilket tom gjorde mig orolig :p Men hon vaknade ju emellan åt för blöjbyte och mat, så allt var ju i sin ordning. Men det är så lustigt det där med att bebisar ena dagen är vakna och med och andra mest sover. Man lär sig med tiden ;) Sen hade jag nog en extra känslodag igår. Men men, idag är en ny dag och vi alla har sovit gott! Novalie somnade strax efter 01, sov till 6.30! Vaknar för mat och blöjbyte och sen sov hon till 10.30. Så sovit har vi allt gjort! :)

Igår var vi iaf iväg en sväng till min mamma och Håkan, fikade och tjötade lite sen åkte vi hem och Mikael lagade SÅ jäkla god mat! Raggmunk, bacon och lingon! SMASKENS!! Det var helt skrapat på tallrikarna här hemma! Så tack för den goda maten honey! :)

Idag ska vi antagligen åka en sväng till babyproffsen och även svänga förbi Mikaels jobb. Denna veckan är det mycket på agendan. Massa besök, BVC, en tripp till Falkenberg, handla presenter, födelsedagsfirande and so on... Jeez.. Vi får ta det som det kommer, veckan har bara 7 dagar ;)


Våran sömntuta <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar