söndag 14 augusti 2011

Kalasfin

Idag har vi varit på födelsedagskalas hos min "gamla" mamma ;) Som fyller hela 42 år idag. GRATTIS MAMMI! Innan vi åkte dit blev det en sväng till Allum för att hitta en present till henne. Blev ju inget häromdagen.. Hon fick 5 st ljuslyktor i olika storlekar och en fin sjal. Hon verkade glad och nöjd iaf... Lyktorna har hon kollat ut för längesen, men "glömt" av. På kalaset kom två av mammas närmaste vänner, men dom kom mest för att kolla på Novalie ;) Sen kom även Håkans familj o så alla vi... Novalie var nog den som fick mest presenter av henne och mormor. Hon fick 3 bodies, 2 pyjamasar, en cool sparkdräkt, en klänning, byxor, mössor, nappar och en Hello Kitty nalle :) TUSEN TACK igen!!



Dagen till ära var Novalie kalasfin i sin fina klänning hon fått av ett par bekanta till Mikaels föräldrar. Ja Novalie var som sagt huvudpersonen idag, alla skulle känns o klämma och Novalie sov nöjd igenom näästan hela kalaset.



Kalasfin hos mormor <3



Mys med mamma :)


Igår var vi i Falkenberg och hälsade på Caroline och Tobbe. Även där fick Novalie kläder. En kortärmad bodie och en par byxor. Men det finns bara en sån bodie i heeela världen ;) Caroline hade gjort ett tryck i guld på ryggen och skrivit "Novalie <3", jätte tuff! TACK goa ni! Det blev mycket bebisprat hos C och T, då de väntar sitt första i Oktober och vi nyss fått våran. Men det är ALLTID lika trevligt och mysigt att träffa dom! Och så har dom köpt ett sååå fint hus, mitt i Falkenberg. Caroline "spanar" efter ett till oss, hon tycker vi borde flytta ner ;)


Ja helgen har med andra ord varit väldigt mysig och trevlig! Och tack pappa för hjälpen med Leija idag, hon sover gott nu!


Puss alles, hoppas ni haft en kalas helg!

1 kommentar:

  1. Sicken liten sessa :)

    Hon är ju bedårande.. Hur funkar allt för er nu när ni "landat" lite?

    Ser att ni har fullt upp :)

    Det hade vi i början också..... Tiden springer iväg... ha en fin dag KRAM från Melwin och mig

    SvaraRadera