onsdag 14 september 2011

Shopping

Härlig dag! Novalie har varit en solstråle heela dagen! Älskade unge! Vaknade 10.30 imorse, upp, grejja och göra oss klara för en tripp till Allum med mamma och min syster. Jag var klar INNAN dom, det ni! DET är helt jäkla otroligt ska ni veta! Haha, jag hann till och med plocka i och ur diskmaskinen och snabbstäda toan, innan dom kom. På Allum blev det iaf shoppat en del till Novalie, strumpor, mössa och sen fick hon strumpbyxor,byxor och en kofta av mormor ;) Jagg köpte nya bh-ar, men de passade inget bra märkte jag när jag kom hem.. Köpte mig även ett par sketa skor :D Klackskor igen, love it! Jag är så glad att jag kan gå i det igen! Men bh-arna, Novalies strumpor och skorna måste tillbaka. Strumporna var trasiga och skorna var lite förstörda framtill.. Inget snyggt alls. Så jäkla typiskt att jag inte såg detta då, men men. Då får jag ju en ny anledning att åka o shoppa ;)

Ikväll har vi haft besök av gravida Caroline och Tobbe. Lika fina och goa som vanligt! Många skratt bjöds det på, som i vanlig ordning! :)

Nu håller jag på att nynna "somna in, somna in, i bädden..." för Novalie, samtidigt som jag vaggar henne med benen. Wish me luck, att hon somnar för natten!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar