tisdag 20 september 2011

Sömntutan

Novalie har sovit nästan hela dagen. Hmm.. De stunder hon varit vaken har det varit mat och gnäll. Testar då att lägga henne i vagnen och hon somnar direkt! Hon verkar inte må helt hundra idag, mammas hjärta! Hoppas hon är lite piggare och gladare när hon vaknar. Usch jobbigt att inte veta om det är nåt eller inte.. Men förhoppningsvis är det inget, utan att hon bara är i stort behov av sömn. Hon brukar normalt sett inte sova länge eller ofta på dagarna..


Idag vaknade jag iaf utvilad och glad :) *pepparpeppartaiträtusengånger**tvitvi* o allt det där.. Men i flera kvällar har Novalie somnat för natten vid 23-00 tiden och de senaste två kvällarna har hela familjen kunnat gå och lägga sig samtidigt, för det har funkat att natta Novalie i sängen och inte vaggandes eller i vagnen! Underbart! Men *pepparpeppar* som sagt!


Idag var en snubbe här och kollade våran varmvattenberedare, värmefläkten och våra element. Vi har ett stort problem med kylan hemma. Han fixade allt och elementen funkade kanon när han gick. Men nu är de kalla IGEN! Jävla skit element! Ni anar inte hur kallt vi har det här hemma på vinterhalvåret. Så han får snällt komma hit igen tror jag bestämt...suck...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar