tisdag 17 maj 2011

Ytterligare en effektiv dag = helt slut

Ja imorse var det ju premiär dags av "våran" föräldrargrupp. Det är ju våran underbara barnmorska som håller i den! Klockan ringde 7 och jag var väl lagom pigg, jag är absolut inte en morgon människa, mår för det första nästan alltid dåligt på tidiga mornar. Men off we went... Idag var det mest allmänt prat och en presentation av alla och vad som komma skall. Jag har hört massa negativt om dessa föräldrargrupper, men jag tycker det verkar givande, Mikael likaså. Nästa vecka ska männen/papporna prata med en manlig psyklog om deras tankar kring allt med graviditet och barn mm. Medans vi kvinnor/mammor passar på att prata om lite mer kroppsliga ting (kvinnliga) med Anna (barnmorskan). Det blir intressant att se hur allt utvecklar sig! :)

Väl hemma kröp jag till sängs en stund till, välbehövligt då jag sovit skit i natt, mina ben gör mig galen! Så rastlösa!! Men idag har jag införskaffat mig ett par "helläckra" stödstrumpor, så hoppas de ska hjälpa.


Efter vilostunden var det fullrulle.. Ut och leka med vovvan, sen började jag baka. Fick lite bakmani och tog cykeln upp till torget, värsta cykelturen i mitt liv tror jag, hehe... Motvind och en för liten cykel med en "för stor" mage var ingen jätte bra kombo. Men allt löser sig... köpte lite mer ingredienser för mer bakning. Blev slutligen grekiskt lantbröd, rågrutor och chokladrutor. Mumsmums!!


Nu ligger jag som sagt helt slut i soffan och önskar mig, högt, en härlig fotmassage ;)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar