måndag 31 oktober 2011

Shoppat

Idag har vi varit i Allum :) Min mamma kom och hämtade oss strax innan halv ett.. Efter att ha lämnat av vovvan styrdes bilen till Allum. Jag behövde köpa bodys, strumpor och pyjamas till Novalie. Hon har helt plötsligt vuxit ur hur mycket kläder som helst! Tur att Ullared ska besökas nästa månad ;) Jag behövde även köpa pyssel till att göra dopinbjudningar, vilket jag nu velar med.. Supriced?!
Jag fick köpt två bodys, strumpor och pyjamas. Förjävla surt att upptäcka att det var hål i pyjamasen när man kommer hem dock! Så typiskt! Tur att Lindex finns i Lerum, lite smidigare. Novalie fick även en body av mormor :) tack igen!

De till vänster köpte jag och den cerisa (JA den är cerise, men våran kamera börjar bli  RIKTIGT kass) är från mormor. Stumporna är för stora och egentligen lite småfula(rea ;p).. Men hon växer ;)

Innan vi åkte till Allum gick jag som vanligt en sväng med hunden. Idag tänkte jag testa selen vi har hemma på prov. Novalie har varit för liten innan.. Hon är fortfarande lite för liten, men hon satt mycket bättre än sist! Hon verkade trivas :) När jag skulle "släppa ut henne" blev hon sket sur, hehe gullunge! Här kommer en suddig bild på min skatt efter promenaden.

Goa röda kinder och näsa

Snart ska jag förhoppningsvis sova, men Novalie är lite orolig idag. Don't know why....

NATTENPÅSIG!

3 kommentarer:

  1. Hahaha lilla snuttis! Världens finaste <3 moster kommer aldrig sluta älska dig sketonge!

    SvaraRadera
  2. Moffas sötnos... Massa kärlek till dig.. <3

    SvaraRadera
  3. Moffas sötnos... Massa kärlek till dig.. <3

    SvaraRadera